dilluns, 19 d’octubre de 2015

24 d'octubre, dia de la Biblioteca

Ja s'acosta el 24 d'octubre, el dia de la Biblioteca, i volem celebrar-ho amb tots vosaltres. Com? 
Us proposem que porteu una fotocòpia de la portada del llibre que més us ha agradat o un del que més us ha agradat i decorarem la biblioteca amb totes.
Potser qualsevol tipus de llibre: poesia, album il·lustrat, novel·la, llibres de coneixements, un còmic...


per llegir tot el text clica a sobre

 El text d'en Diego Arboleda està molt bé, llegiu-lo que val la pena aquí us deixo l'últim fragment:

"El Conill Blanc gairebé sempre té pressa. Corre perquè té por que la Duquessa i, sobretot, la Reina de Cors ordenin que li tallin el cap. Però vosaltres, que encara conserveu el vostre, concentreu-vos en aquest gairebé. És la clau, el secret millor guardat del País de les Meravelles.
Gairebé sempre. Quan no té pressa el Conill Blanc? Només quan visita un petit edifici amagat rere els arbres del bosc: la biblioteca.
El conill es pren el seu temps per tafanejar entre les atapeïdes prestatgeries. Té un llibre en ment però, quan s’acosta a agafar-lo, no pot evitar fixar-se en el volum que el precedeix, i en el de més enllà (i, com ja sabeu, en una biblioteca, el llibre de més enllà és al mateix temps el llibre de més ençà d’un altre llibre que està al seu costat…).
Massa opcions. Porta el seu temps triar un llibre. El conill sap que es troba a la llar de la lectura, i la lectura és un plaer que es gaudeix sense pressa. Encara que ningú hagi esmentat abans aquesta biblioteca secreta, no ho dubteu, hi ha una en aquest estrany món que va visitar l’Alícia. No pot ser d’una altra manera.

Un lloc mai no es podria anomenar País de les Meravelles si entre les seves meravelles no es comptés una biblioteca."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer algun comentari?