dilluns, 20 d’octubre de 2014

24 d'octubre celebrem el dia de la biblioteca i de les Nacions Unides

AQUESTA SETMANA ES LA SETMANA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES. 

ANEU A VISITAR LA BIBLIOTECA DEL NOSTRE POBLE!

AMB LA CANÇÓ BIBLIOFERIT VOLEM COMMEMORAR EL DIA DE LA BIBLIOTECA I RECORDAR LA GRAN TASCA  QUE ES FA EN AQUESTES PERQUÈ PUGUI ARRIBAR LA CULTURA A TOTHOM.Una cançó composta pel grup la Tresca  i la Verdesca

AL BLOC MUSIQUETES DE CAN MANENT TROBAREU MÉS INFORMACIÓ DE LA CANÇÓ. CLICA AQUÍ

Aquest mateix dia també es celebra l'aniversari de la creació de les Nacions Unides, que el 2015 celebrarà els 65 anys de la seva fundació.


L'Organització de les Nacions Unides (ONU), és una organització intergovernamental mundial, creada per la Carta de San Francisco el 1945, amb la finalitat de mantenir la pau, promoure la cooperació econòmica, cultural, social i humanitària, garantir la seguretat dels estats basant-se en els principis d'igualtat i autodeterminació i vetllar pel respecte dels drets humans. Actualment formen part de l'organisme un total de 193 estats del món, és a dir, gairebé tots els que són àmpliament reconeguts. A més té tres observadors permanents: el Vaticà, l'Orde Sobirana i Militar de Malta, i l'Estat de Palestina.
wikipèdia. ONU

Entre d'altres funcions i accions que s'han fet a l'ONU va ser redactar la Declaració Universal dels Drets Humans i aconseguir que l'Assemblea de l'ONU la refrendés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer algun comentari?